Üzletpolitikánk

Nyomtatás PDF

 

Üzletpolitikánk meghatározó eleme, hogy szerződéses munáinkat jelentős részben a saját eszközeinkkel végezzük el. Így tudjuk megrendelőink számára garantálni a kiváló minőségü munkavégzést és a határidők maradéktalan betartását.

Speciális gépparkunk a nehéz terepviszonyok között történő munkavégzés körülményeire tekintettel összkerék meghajtású, megerősített alvázrendszerrel rendelkező munkagépekből áll, amelyek bármilyen terepviszonyok (bánya, gát, út, vasút) között üzembiztosan működnek.

Működésünk biztosításához és eszközállományunk fenntartásához megfelelő műszaki háttérkapacitással és saját műszaki bázisokkal rendelkezünk.

Gépjárműveink és nehézgépeink felújítását, illetve javítását jól felszerelt javítóbázisainkon saját szakembereinkkel végezzük. Mindemellett a speciális szakszervizekkel állandó szoros kapcsolatot tartunk fenn.

A munkára vezényelt eszközök azonnali szervizelését, futójavítását szerviz és műhelykocsi biztosítja, így garantálni tudjuk a folyamatos munkavégzést és a teljesítési határidők szigorú betartását.

Tehergépjármű-vezetőink mindannyian nagy gyakorlattal rendelkeznek különösen nehéz terepviszonyok között történő munkavégzés terén, mint pl. külfejtéses bányák, védmű töltések építése. Az eszközök folyamatos üzemanyag utánpótlását és a munkaterület pormentesítését saját mobil konténeres üzemanyag ellátóinkból és üzemanyag ill. vízszállító tartálykocsijainkból látjuk el.

 

Legnagyobb bázistelephelyeinket az állandó feladatot biztosító térségekben hoztuk létre:

  • halmaugrai központi műszaki forgalmi telephelyünk 648 m2-es műhellyel, külön szervizműhellyel, 600 m2 összterületű raktárhelységekkel, szociális blokkal, víz-visszaforgatásos tehergépjármű mosóépülettel van ellátva. Területe 2,7 ha.
  • bükkábrányi műszaki bázisunk 6 javítóállással ellátott épülete magában foglalja az irányítás, raktározás és szociális ellátás helységeit is.
  • a Mátrai Erőmű Zrt. területén a környezetvédelmi szempontoknak minden tekintetben megfelelő 250 m3-es silóval és pernyekiadó létesítménnyel rendelkezünk.
  • a saját, valamint az alvállalkozóink által üzemeltetett munkagépek és fuvareszközök üzemanyaggal és kenőanyaggal történő ellátását  a vonatkozó EU szabványoknak mindenben megfelelő  visontai és bükkábrányi üzemanyag-ellátó bázisok biztosítják

 

A  Cronus Kft a megfelelő minőségű és biztonságos munkavégzés érdekében az alábbi a DNV Zertifizierung und Umweltgutachter GmbH akkreditált tanúsító szervezet által auditált, a mélyépítő-ipari tevékenységre is kiterjedő hatályú minőségirányítási rendszereket vezetett be:

  • ISO 9001:2008 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszer
  • ISO 14001:2004 szabvány előírásainak megfelelő környezetirányítási rendszer
  • OHSAS 18001:2007 szabvány előírásainak megfelelő Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságtechnikai Irányítási Rendszer (MEBIR)